Havner i Norge

Cruise ferie

Mange velger en mer all-inclusive ferie. Og vi kan ikke tenke oss noe bedre enn å mønstre på Hurtigruten i Bergen og ankre opp på Svalbard. Cruiset som saumfarer norskekysten daglig er ikke bare et tilbud for sulteforede turister fra England og Frankrike, nei den er også svært populær for nordmenn.

Hurtigruten har eksistert i hundrevis av år, og ført mennesker fra nord til sør og tilbake igjen. Fra tidlig av fraktet den også masse gods, noe som den også kan gjøre i dag.

Å se Norge fra kysten er et vakkert skue. Og noe helt annet enn du er vant til. Det er nesten så galt at det bør bli flere norske turister på norske ferjer. Cruiset innebærer egen lugar, servering til morgen, middag og kvelds, og en hel rekke andre aktiviteter og opplevelser.

Ønsker du å dra på cruise med Hurtigruten har du tatt et godt valg. Du kan mønstre på hvor som helst og tilpasse reisen helt slik du vil. Der er bare å ta på seg finstasen og sette seg til rette på dekk, i restauranten eller i salongen. Alt er tilrettelagt, god seilas!

Leave a Reply