Badeliv i Norge

Campingplasser ved badestrender

I Norge er det over 300 campingplasser. Det er noe for alle og enhver. Men som de fleste andre så vil du ha en campingplass som er tilrettelagt for bading. Enten det er en brygge eller strand, så må vannet være krystallklart og temperaturen god.

Alltid en campingplass i sikte

Slikt kan du finne i alle de 9 fylkene som kystlinjen går gjennom. Men det fins utallige campingplasser ved innsjøer og elver også. Du trenger ikke bekymre deg hvis dine barn elsker badelivet, men du helst vil sitte i solveggen.

Du trenger heller ikke reise langt, men er det det du vil, så fins det campingplasser fra Nordkapp i nord til Lindesnes i sør. Hvor du vil reise kommer også an på hva ellers du kan oppleve i nærområdet. Steder for å spise på restaurant, friluftsopplevelser eller andre ting, du vil finne det ganske enkelt.

Bestill i god tid

Men kjører du bare på måfå og lykke, så kan det hende du kommer til en full campingplass. Har du ikke bestilt, kan det hende du må kjøre videre. Leting kan by på problemer, da denne formen for turisme er populær. Mange starter nemlig tidlig å bo på campingplassen med vogna si.

Opplev Norge med bestilling i god tid.

Leave a Reply