Badeliv i Norge

Bading og strender

Bading er noe vi forbinder med sommeren i Norge. Klimaet begynner å bli behagelig og byr på badetemperaturer mellom 13-22 varmegrader langs kysten fra nord til sør. Samtidig som klimaet blir varmere, så utbygges strender og badesteder ytterligere.

Ferie med bading

Legg ferien til en av landets tusenvis av strender fordi det er idyllisk, skaper ro og gir mer overskudd. De ligger som regel i nærheten av en campingplass. Men en av de tingene som er vanlig med bading i Norge, er bading fra svaberg. Svaberg ligger i skjærgården. Andre elsker å gå ned fra sommerhuset og ta en kald dukkert fra bryggekanten.

Strender å oppleve

Strendene i Norge er alt fra kritthvite til langgrunne. Det å ta med familien til en strand er både sunt og sosialt. Du kan spise ved kiosken eller ta med isen ut i en badering. Det fins mange by-strender, selv om de ligger litt utenfor sentrum.

Hvilken strand vil du legge deg ned i og bare kjenne varmen fra sola slikke din kropp? Det fins mange, Du kan finne dem på VisitNorway, nettsiden som forteller deg alt du trenger å vite om bading og strender.

Leave a Reply